Uncategorised

Petjades i Rodes 2017.

pir.jpg

 

15 Octubre: Costa Brava (Baix Empordà)


Tamariu, sa Perica, Cala Pedrosa, Salt de Romaboira, Sant Sebastià, Llafranc, Calella de Palafrugell.

3 h. 10 min.

 

12 Novembre: Bellmunt (Osona)


Coll de Vidrà, Creu de Fus, Grau del Pitró, Coll de Hi-era-de-massa, Bellmunt, Coma de Canemàs, Coll dels Degotalls, Tosca dels Degotalls, Salt del Molí, Molí Nou, Creu de l’Arç, Vidrà.

4 h.

 

17 Desembre: Matagalls (Osona – La Selva)


Collada de Bordiol, Font dels Pastors, Font de l’Atlàntida, Corral de la Vila, Coll de Joan, Font dels Llops, Coll de Sabènia de Baix, Coll de Sabènia de Dalt, Font dels Mosquits, Pla de Barral, Collada Fosca, Coll Pregon, Collet de l’Home Mort, Matagalls i tornada.

4 h. 10 min.

MatíMecres

Proposta que pretenem fer sortides matinals urbanes i mixtes (ciutat i muntanya) aprofitant la ciutat de Barcelona i el seu entorn privilegiat.
Ho farem caminant de forma tranquil·la, gaudint del paisatge, dels parcs, dels edificis etc. i farem salut a pesar de ser un espai contaminat. Caminar sempre és bo i la nostra ciutat te illes verdes i silencioses encara que sembli impossible.
Ens adonarem que tenim molts racons poc coneguts o que el tràfec quotidià els manté ocults.

 

Nou calendari de MatíMecres 2018/2019.

 
26/09/2018 - Litoral 3.- Estació Metro Drassanes L3, Portal de Sta. Madrona, Plaça de les Drassanes, Pg. de Josep Carner, Portal de la Pau, Moll de la Fusta, Moll de la Barceloneta, Pg. Joan de Borbó, Pl. del Hotel Vela, Pg. Marítim de la Barceloneta, Marina, Av. Litoral, Dr. Aiguader, Parc de la Barceloneta, Pla de Palau, Av. Marquès d’Argentera, Comerç, Pg. del Born, Sta. Maria, Fossar de les Moreres, Pl. de Sta. Maria, Argenteria, Basea, Manresa, Salvador Aulet, Sots Tinent Navarro, Pom d’Or, Pl. Traginers, Hostal del Sol, Fusteria, Ample, Pl. de la Mercè, Pl. Duc de Medinaceli, Josep Anselm Clavé, Rambla Sta. Mònica, Estació Metro Drassanes L3
9,2 Kms
T10/1
Urbana
24/10/2018 - Delta del Llobregat - Remolar.- Bus L-48 Pl. Espanya, Aparcament T-1 aeroport, La Vidala, Llacuna del Remolar, Mirador del Delta, Platja del Prat, Platja de les Filipines, Bus L-48 Aparcament T-1.
9,5 Kms.
T10/1
Mixta
21/11/2018 - Badalona.- Estació de metro L-10 Gorg, Progrés, Antoni Bori, Industria, Cervantes, Eduard Maristany, Pg. Marítim, Pont del Petroli, Av. Martí i Pujol, St. Josep, Cortijo, Mar, Rambla, Sta. Madrona, Riera de Canyadó, St. Bru, Parc de Can Solei, Margarita Xirgu, Pl. Doctor Niubó, Riera Matamoros, Fluvià, President Companys, Pl. Assemblea de Catalunya, Via Augusta, Temple, Pl. Joaquim Font, Pl. Barberà, Pl. Constitució, Barcelona, Sta. Eulàlia, Pl. Pau Casals, St. Anastasi, Creu, Pl. Pompeu Fabra, Francesc Macià, Pl. Pep Ventura, Av. Alfons XIII, Antoni Bori, Estació de metro L-10 Gorg
9 Kms.
T10/1
Urbana
19/12/2018 – Lloc a concretar
23/01/2019 - 3 turons i mig.- L-5 Vilapicina, Pg. Fabra i Puig, Petrarca, Pg. Maragall, Pg. Font d’en Fargas, Frederic Rahola, Alt de Pedrell, Maurici Vilomara, Panorama, Labèrnia, Muntanya de Montserrat, Maria Lavernia, Turó de la Rovira, Gran Vista, Ctra. del Carmel, Turó del Carmel, Santuari, Pg. Mare de Déu del Coll, Lorda, Morató, Taradell, Turó de la Creueta del Coll, Castellterçol, Baixada de Sta. Maria, Jaume Cabrera, Pere Llobet, Parc Güell, Turó de les Tres Creus, Baixada de la Glòria, Av. Vallcarca, Pl. Lesseps, L-3 Lesseps.
9 Kms.
T10/1
Mixta
20/02/2019 - Horta.- L3 Mundet, Velòdrom d’Horta, Palau de les Heures, Harmonia, Pg. de la Vall d’Hebron, Juan de Mena, Camí de St. Genís a Horta, Torre Jussana, Av. de l’Estatut, Granollers, Aiguafreda, Torrent de la Carabassa, Mossèn Josep Bundo, Av. Frederic Rahola, Pg. Font d’en Fargues, Parc del Guinardó, Labèrnia, Muhbelrg, St. Joan de les Abadesses, Tenerife, Plaça de la Font Castellana, Camèlies, Parc de les Aigües, L4 Alfons X.
10 Kms.
T10/1
Urbana
20/03/2019 - St. Jeroni de la Murtra.- L1 Sta. Coloma, Església Major de Sta. Coloma de Gramanet, Can Butinyà, St. Jeroni de la Murtra, Coll de la Vallençana, St. Onofre, Puig Castellar, St. Climent, Font de St. Roc, L1 Sta. Coloma.
12 Kms.
T10/1
Mixta
24/04/2019 - Litoral 4.- Estació FGC L-8 Ildefons Cerdà (Metro del Baix Llobregat), Gran Via de les Corts Catalanes, Literatura, Ciències, Platí, Pl. José Sánchez Rios, Temple, Alts Forns, Pg. de la Zona Franca, Jardins de Can Ferrero, Mare de Déu del Port, Foc, Escales Mirador del Migdia, Pg. del Migdia, Escales Mirador del Mar, Mirador del Mar, Camí del Mar, Jardins del Mirador de l’Alcalde, Carretera de Montjuïc, Carretera Antiga de Montjuïc, Pl. de l’Armada, Escales del Mirador del Poble Sec, Passatge de les Bateries, Carrera, Av. del Paral·lel, Pg. de Josep Carner, Pl. del Portal de la Pau, Rambla de Sta. Mònica, Estació Metro L-3 Drassanes
7,1 Kms.
T10/1
Mixta
22/05/2019 - Esplugues – Parc del Torrents.- Plaça de Sants, Ctra. Collblanc, Poblet, Passatge Xile, Roca, Cardenal Reig, Pisuerga, Manuel Azaña, St. Mateu, Laureà Miró, Parc de Can Vidalet, Molino, Vidal i Ribes, Av. Ciutat de l’Hospitalet, Parc de la Solidaritat, Esport, Josep Anselm Clavé, Pont Nou, Parc dels Torrents, Rafel Sebastià Irla, Santiago Ramon i Cajal, Ctra. de Cornellà, Laureá Miró, Pl. Sta. Magdalena, Església, Montserrat, Creu del Raval, Lluis Domènec i Montaner, Sometents, Gaietà Faura, Av. Països Catalans, Av. Josep Esteve i Fontanet, Pg. St. Joan de Déu, Ronda de Dalt, Parc de Cervantes, Diagonal, Av. Dr. Marañón, Aristides Maillol, Baldiri i Reixac, Josep Samitier, Travesera de les Corts, Comandant Benitez, Rambla Brasil, Roses, Joan Güell, Pl. de Sants.
11 Kms
Urbana
19/06/2019 - Rec Comtal.- L1 St. Andreu, Can Fabra, Dr. Balarí i Jovany, Ferran Junoy, Parc de la Maquinista, República Dominicana, Palomar, Ferran Junoy, Ciutat d’Asunción, Pg. Sta. Coloma, Llera del riu Besòs, Av. Ribera, Parc de les Aigües, Av. Unitat, Font, Reixago, Camí del Rec Comtal, plaça 1er de Maig, Castelladrall, Oristà, Torre Vella, Alzinar, Pont de la Trinitat, Av. Vallbona, Casa de l’Aigua, Garbí, Almassora, Turó de la Trinitat, plaça Trinitat, Galícia, Josep Andreu i Abelló, Pg. Torras i Bages, Església de St. Andreu, Segre, L1 St. Andreu.
11 Kms.
T10/1
Mixta

Muntanya en família

 

La Mola de Sant Llorenç del Munt

12 d’octubre de 2016.

 

Sortida: 8.00 hores, (tornada prevista a les 18.00 hores)

Mitjà de transport: Autobús

Itinerari en Autobús:

Barcelona - Coll d’Estenalles

La Torra de l’Àngel - Barcelona

Ruta a peu:

Coll d’Estenalles – Coll d’Eres – Carena del Pagès – La Mola de St. Llorens del Munt (on dinarem) – Can Robert – La Torra de l’Àngel

Temps: Aprox., 4 hores.

Desnivell positiu: 400 metres

Dificultat: Baixa: Tot el recorregut és per sender. Apte per infants de 6 anys.

 

Descripció:

Excursió clàssica pensada per famílies amb nens de 6 any o més que tinguin una mica d’experiència en caminades per baixa muntanya.

 

Cal portar:

Esmorzar i dinar. Aigua, mínim un litre per persona.

 

Preu, únic per persona: 10,- €

Més informació a: Unió Excursionista de Catalunya de Sants

               c/ Jocs Florals, 51-53    08014 Barcelona

               Tel.: 93 332 54 94 (dilluns, dimarts, dijous i divendres de 19 a 22 h.

               uecsants@uecsants.cat

               

L’organització es reserva el dret a anul·lar aquesta sortida si no hi ha un mínim d’inscrits, o si les previsions meteorològiques són clarament desfavorables.

Fes-te soci

 

T’agrada la muntanya?, vols conèixer gent fent activitats a la muntanya i compartir experiències?, vina a fer-te soci de la UEC de Sants

Som una entitat del barri de Sants, la nostra activitat és l’excursionisme en el sentit ampli de la paraula, les nostres seccions fan des de sortides senzilles fins a activitats d’alta muntanya.

Un cop sigueu membres de l’entitat podreu gaudir de tots els serveis que us ofereix, com ara, participar en totes les activitats que s’organitzen, rebre la revista Excursionisme, llogar material, fer ús dels refugis que la UEC Agrupació té arreu de Catalunya a uns preus exclusius, consultar el fons bibliogràfic i documental, gaudir de descomptes en botigues especialitzades de muntanya, tenir un local on fer reunions i una sala amb projector a la disposició dels socis.

 

Beneficis dels nostres socis

  • Local on trobar-nos.
  • Rocòdrom.
  • Boulder
  • Preus reduïts en les activitats.
  • Butlletí.
  • Revista bimensual del club.
  • Biblioteca.
  • Lloguer de material.
  • Accés i ús del material col·lectiu de les diferents seccions.
  • Accés a la tarja de Federat.

Tots els socis UEC de Sants tindran preus especials als serveis i activitats, així com a  totes les demés activitats de les entitats agrupades dins de la UEC Agrupació

Fen-te soci tindràs una samarreta tècnica de regal (fins l’esgotament d’existències).

 

A la Secretaria us informaran de l’entitat i la forma de fer-vos socis, federar-vos i qualsevol altre tema relacionat amb les activitats de l’entitat. 

Poden formar part com a socis o sòcies numeraris totes aquelles persones que presentin la seva proposta d’associat, i els sigui admesa pel Consell Directiu.

Podran acollir-se a la categoria de socis familiars els cònjuges i els fills menors de setze anys dels socis/sòcies numeraris; tindran els mateixos drets i deures que els socis/sòcies numeraris, segons la seva edat i gaudiran d’una quota especial.

Pàgina 1 de 5