Articles

 • Uncategorised
  Nombre d'articles:
  42
 • Espeleologia - SIRE

  cartell_baixa.jpg(Secció programa_baixa.jpgrespostes.jpg2_arribar_amb_tren.jpg1_arribar_amb_cotxe.jpgd'Investigacions i Recerques Espeleològiques)

  sire991

  Per què Espeleologia?

  Si us agrada l'aventura, la investigació científica, l'exploració a llocs insospitats, trobar el límit de la vostra tolerància a l'esforç i a l'equilibri emocional, arrebossar-vos de fang fins l'últim cabell, admirar paisatges meravellosos, o simplement fer una altra activitat esportiva, no ho dubtis, vine i descobreix un món sota terra.

  cova_Urbana_Tarraco_-2004

  Si vols informar-te, posa't en contacte amb nosaltres mitjançant l'emaillogo_facebook o el número de telèfon del club 933325494 ( dill - dimt / dij - div de 19 a 22 hs)

  I si encara no t'has decidit, fes un cop d'ull a aquestes imatges:

  Galeria d'imatges de la SIRE

  Més enllaços amb les darreres activitats de la SIRE

  Nombre d'articles:
  3
  • Història

   Introducció

   Tot això que vé a continuació vol significar una història de la SIRE de SANTS potser no és la història, però és una possibilitat

   Guiatge

   Per avançar a través d’aquesta història proposada, però documentada, cal que féu un esforç a l’hora de llegirla: està estructurada en ordre cronològic d’esdeveniments, però per fer-la més entenedora ( o menys ) hi ha “ flash- backs” al llarg de tot el relat

   Gaudiu-la, i si us estimeu més complementar-la, endavant.

   Nombre d'articles:
   3
  • Arxiu bibliogràfic del SIRE
   Nombre d'articles:
   2
  • Notícies

   cartell_baixa.jpgrespostes.jpg2_arribar_amb_tren.jpg1_arribar_amb_cotxe.jpg

   Nombre d'articles:
   59
 • Sants Camina

  T’agrada caminar? No saps què fer els diumenges?.
  Doncs no esperis més! Vine i gaudiràs del paisatge, de la natura, d’un ambient familiar i molt agradables.
  Vine a passar-t’ho molt bé!

  Sants Camina, les nostres sortides estan obertes a tothom amb la intenció de fer excursions a peu, amb un dificultat apta per a tothom, desplaçant-nos en autocar i així assolir espais més amplis de la geografia catalana, recorrerem el país coneixent nous recons i fent nous amics.

  La durada de la sortida serà d’un dia (diumenge) i la ruta a peu d’unes 4 ó 5 hores.

  CALENDARI 2017 / 2018

  Sants Camina Xtra són les sortides que per la seva dificultat tècnica, el desnivell acumulat o l’alçada dels cims son d’un nivell superior, per aquest motiu els grups són reduïts amb un màxim de 20 persones. A diferència de les sortides convencionals el transport es realitza amb vehicle particular (combinable per qui no en tingui), per la majoria de sortides  és necessària llicència.

  La durada de les Xtra és indeterminada i pot ser de tot un cap de setmana.

  CALENDARI XTRA 2017 / 2018

  Els que ens descobriu per primer cop, us animem a vindre i gaudir de l’experiència. 

   

   

  Nombre d'articles:
  4
 • Secció d'Alta Muntanya i Escalada

  samelogo 

  És la secció on realitzem les activitats més tècniques, com ara l'escalada en totes les seves modalitats, alpinisme, esquí de muntanya, totes elles relacionades amb l’alta muntanya.

  Al llarg de la història, la nostra secció ha realitzat algunes expedicions com ara les del Nanda Devi, Nun, Aconcagua Cara Sud, Annapurna.

  Actualment organitzem sortides, campament hivernal, campament de vacances a l’estiu, una competició d’escalada o boulder a l’any, un mercadillo de material d’ocasió. Realitzem cursos d’iniciació a l’escalada en rocòdrom (veure rocòdrom).

  Els membres de la nostra secció són els que organitzen e imparteixen els cursos de l’Escola de Muntanya de la nostre entitat.

  Disposem de rocòdrom amb diferents nivells de dificultat per a la pràctica de l'escalada.

  Podeu seguir-nos a les xarxes per veure les activitats que anem fent.

     facebook Instagram 

   

  Per més informació no dubtis en contactar amb nosaltres o passeu pel rocòdrom de l'entitat.

  escalada

  SAME_alpinisme

  Nombre d'articles:
  0
 • Petjades i Rodes

  Petjades i Rodes, organitza excursions per gaudir de paisatges i monuments que recorrem arreu del país. Aquesta secció i les persones que hi ha, fa molts anys que funciona i que depenen de les sortides oficials de l’entitat i que esta format per un nucli molt cohesionat de socis de totes les edats, però estem oberts a tothom que vulgui venir a gaudir de la Natura. S’hi fan d’una a dues excursions al mes amb autocar, per aprofitar als avantatges d’aquest mitja de desplaçament.

  Altres activitats: Exposicions fotogràfiques i de pintura.

  Orcau_001

   

   

  Nombre d'articles:
  1
  • Itineraris

    

   Nombre d'articles:
   98
  • Altres Activitats

    

   Nombre d'articles:
   4
  • Audiovisuals

   Projeccions de diapositives i audiovisuals digitals de temes diversos: viatges, senderisme, natura, arquitectura, art, etc... : el segon dijous de cada mes.  El calendari de les projeccions està gestionat per la Secció de Petjades i Rodes.

   Al local social: Jocs Florals, 51-53 / 08014 – Barcelona Tel.: 933 325 49

   Nombre d'articles:
   1
  • Excursions
   Nombre d'articles:
   63
 • Marxes

  La Marxa Sants

  Al 1962 es celebra la primera marxa per coordenadas, actualment  la secció de Marxes de la Unió Excursionista de Sants es una secció dinàmica dins del club. 

  Fem la tasca organitzativa de la SANTS MONTSERRAT, inclosa dins de la Copa Catalana de  Caminades de Resistència de la FEEC. 

  Organitzem el BARNATRESC DE SANTS, inclòs a les caminades urbanes que organitza l’AEEB per diversos barris de la ciutat de Barcelona .

  Tenim cura de l’organització d’un NATURTRESC també amb l’AEEB.

  Fem tasques de control i marcatge a la CAMINADA INTERNACIONAL DE BARCELONA (CIB).

  Fem tasques de manteniment del PR C170.

  Participem a curses de la Copa Catalana de Caminades de Resistència a nivell muntanyenc, als Barnatresc i a la CIB a nivell urbà, i tenim cura de les inscripcions i de l’assessorament dels participants novells que volen compartir amb nosaltres aquestes activitats. 

  Dins del nostre palmarès, hem de ressaltar algunes Copes Catalanes de Marxes Tècniques a nivell d’Entitat, Campionats de Catalunya i llocs destacats a nivell d’equips a la majoria de marxes tècniques i de resistència del calendari anual. 

  Un cop a l’any, i coincidint amb la Sants Montserrat, fem una presentació amb algun convidat de nivell a la sala d’actes de l’Entitat.

   

   

  Entrega de Premis anual

  Nombre d'articles:
  5
  • Documentació

   p>Aquí trobarem documentació tècnica i interessant relacionada amb les Marxes Tècniques i Curses de Resistència.

   Nombre d'articles:
   4
  • Notícies
   Nombre d'articles:
   2
  • MatíMecres
   Proposta de sortides matinals urbanes i mixtes (ciutat i muntanya) aprofitant la ciutat de Barcelona i el seu entorn privilegiat.
   Ho farem caminant de forma tranquil·la, gaudint del paisatge, dels parcs, dels edificis etc. i farem salut a pesar de ser un espai contaminat. Caminar sempre és bo i la nostra ciutat te illes verdes i silencioses encara que sembli impossible.
   Ens adonarem que tenim molts racons poc coneguts o que el tràfec quotidià els manté ocults.
   Nombre d'articles:
   34
 • Sants - Montserrat

  La U.E.C de Sants organitza la Caminada Sants – Montserrat, i té per objectiu fer el recorregut que separa la plaça de Sants de Barcelona, amb la plaça del Monestir de Montserrat, per camins de muntanya.

  És oberta a tothom, especialment a tota la gent del barri de Sants i afiliat a la Federació d’Entitats Excursionista de Catalunya, i d’altres Federacions adherides a la U.I.A.A. o amb conveni de reciprocitat amb la F.E.E.C. Forma part del Circuit Catalana de Caminades de Resistència de la F.E.E.C.

                                 Aqui tota la info de la sants Montserrat.

                         

  Nombre d'articles:
  0
 • Esquí

  La secció d'esquí de la UEC de Sants fa més de trenta anys que està en funcionament, organitzant cursets d'esquí, curses, sortides a la neu de cap de setmana, diumenges i estades de Setmana Santa als Alps.

  Organitzem el GRAN PREMI DE CATALUNYA INTERCLUBS, el qual forma part d'una lliga de curses de la F.C.E.H. i també una cursa de MASTERS, anomenada TROFEU UEC SANTS MASTERS

  Comptem amb un equip de competició
  I a través d'aquesta secció podeu tramitar les Targetes de Federat, les Llicències de Competició, les inscripcions a les curses, entrenaments, algun sopar, etc.

  Vocal de secció: Agustí Juan i Segarra. 

  esqui21

  Nombre d'articles:
  0
 • Arxiu Romànic

   

   

  Eliseu Peidro Rami, erudit i especialista en l’art romànic català de la UEC de Sants al llarg dels anys ha creat un arxiu fotogràfic i documental dels edificis religiosos d'estil romànic a Catalunya.

   Aquest arxiu és fruit d'un treball d'investigació i documentació bibliogràfica prèvia, seguit d'un treball de camp en els indrets on hi ha els esmentats edificis. És una investigació que es fa de forma continuada, i per comarques, podeu trobar una mostra de més de 1300 fotografies a la nostra web

   Vocal de Secció: Eliseu Peidró Rami (dimanrts i divendres de 19 a 21 h).

   

  SantCliment

   Eliseu Peidró, tel: 933 326 178, e-mail: eliseupeidro@gmail.com

  Recull fotogràfic. L'any 1970, un grup de membres de la UEC de Sants, van apuntar-se a la iniciativa de n'Eliseu Peidrò, qui proposa un pla de recerca de tota l’arquitectura religiosa romànica del Principat. Així s’afegirien a la idea proposada per l’esmenta’t Eliseu Peidró, en Sergi Fornasari, en Joan Reig, en Ricard Olivella, n'Alfons Llopart i en Josep Gimeno. Desprès d’aquell començament espontani i voluntariós que caracteritza els homes que se senten cridats per a la muntanya, poden presentar part d’una tasca de notable mèrit.

    

   

   

   Arxiu fotogràfic digital:

  Nombre d'articles:
  0
  • Exposicions

   EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA DEL ARXIU ROMÀNIC DE LA UEC DE SANTS:

   Romànic de la Comarca de La Noguera

   " Pedres amb Història "

   Fotografies d'Eliseu Peidró i Rami

   Inauguració 14 de maig a les 19:30 hores

   Local Social de l'UEC de Sants, Jocs Florals, 51, Barcelona

   Mesos de maig i juny: dilluns, dimarts, dijous, divendres de 19 a 22 hores ( dimecres tancat )

   Nombre d'articles:
   12
  • Publicacions
   Nombre d'articles:
   2
 • Serveis
  Serveis que proporciona la UEC de Sants
  Nombre d'articles:
  0
  • Soci online

   La UEC de Sants ofereix un nou servei, el Soci Virtual on-line.

   Aquesta modalitat de soci està adreçada a aquella gent que es vulgui fer soci únicament per aconseguir la tarja federativa corresponent.

   Així doncs, no serà un soci de ple dret, però podrà demanar les diferents llicències federatives, amb la corresponent cobertura d’assegurança més adient a la seua activitat, a les diferents Federacions Esportives Catalanes on la UEC hi és associada:

   • Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), 
   • Federación Española de Deportes de Montaña y Escalada (FEDME).
   • Federació Catalana d'Espeleologia ( FCE )
   • etc.

   Sempre ampliables amb les cobertures estatals - el soci d’aquesta mena ha de tenir en compte els terminis establerts per cada federació per fer efectiva l’assegurança corresponent, i que acostumen a ser de 15 dies naturals a partir de l’endemà de fer efectiu el pagament.

   Heu de tenir en compte ( el soci on-line i tothom ) que ha de ser responsable quan desenvolupi la seua activitat, i formar-se tècnicament ( el club ofereix periòdicament cursos d'Introducció a diferents modalitats esportives al medi natural ).

   També encoratgem a tots aquells que es decideixin a triar aquesta modalitat a respectar l'entorn natural on desenvolupin la seva activitat i informar-se de les zones amb regulació d’activitats ( especialment parcs naturals ). 

   Un dels requisits principals per ser soci on-line és no haver estat soci de ple dret en els últims 3 anys anteriors al moment de la inscripció. 

    

   Tràmits SOCI VIRTUAL

   Només has de seguir els següents passos: 

   1. Emplenar el qüestionari següent escollint la modalitat desitjada (mirar taules adjuntes).
   2. Fer la transferència indicant: Soci Virtual + Nom i cognoms al número de compte de:
    "Banc Sabadell"
     ES75 0081 0140 8600 0138 2145.
   3. Uns dies després de rebre la transferència et respondrem al teu correu electrònic amb el número de Soci Virtual de la UEC de Sants.

    

   El Soci Virtual no tindrà dret a l'ús de les instal·lacions de l'entitat. Per poder tenir aquest dret s'haurà de fer Soci de Ple Dret. Per a més informació contacta directament amb nosaltres.

    

    

    

   Tarifes i formulari per les modalitats FEEC i FEDME

   Nombre d'articles:
   2
  • Caseta de Garraf

   Temporada de platja: si voleu fer-la servir, per qualsevol esdeveniment o simplement passar-hi el dia, aneu a secretaria perquè us deixin les claus.

   Informació a secretaria tel 93 332 54 94

   El llistat de preus per dia:

   • Soci Adult - 2.50€
   • Soci de 6 a 15 anys - 1.50€
   • No soci acompanyant - 4€

   Fer nit, prèvia reserva al vocal Miquel Gombau.

   • Dormir soci - 10€
   • Dormir no socis acompanyant - 15€

   Caps Setmana.

   • Cap Setmana soci  - 15€
   • Cap Setmana acompanyant soci - 23€

   Preus per grups de + de 10 persones, a concretar

    

    

    ON SOM 

   Com arribar :  Rodalies RENFE - R2 ,  C-31.

    

   garraf  Parc_Guell-2008_005

   Nombre d'articles:
   1
 • Secretaria
  Nombre d'articles:
  86
 • Rocòdrom / Boulder interior

  Panoramic int 

  La nostra entitat té un rocòdrom situat al pati interior on podràs trobar vies de placa i desplom fins a 9 metres d'alçada.

  També tenim un la sala de boulder interior amb plafó que es desploma fins 50º d'inclinació amb matalassos i diferents inclinacions de desplom.

  Rocodrom_nou005    Rocodrom_nou001

  Horari rocòdrom: De dilluns a dijous de 18:30 a 21:30 hores. Els divendres de 19 a 22 hores només boulder interior (el divendres exclusiu pels socis federats). 
  Horari boulder interior amb clau: De 9 a 23 hores (menys hores activitat escalada infantil, dimarts, dimecres i dijous de 16:15 a 18:30 hores).


  Utilització:

  • Per utilitzar el rocòdrom és imprescindible estar federat o tenir assegurança que cobreixi l'activitat d'escalada. En cas de no tenir podràs pagar l'assegurança per un dia.
  • Menors d'edat hauran de presentar un permís patern.
  • Per utilitzar el rocòdrom cal tenir els coneixements mínims i ser autònom. Les persones que no compleixin aquest requisit hauran de fer un curset de rocòdrom

  Preus:

  • Membres de SAME Sants: Inclòs a la quota.
  • Soci UEC: 2€
  • Altres entitats: 4€
  • Altres entitats: 6€ amb assegurança
  • Bono 10 dies: 25€
  • Bono 10 dies amb assegurança: 45€
  • Assegurança 1 mes: 15€
  • Assegurança 1 dia: 2€
  • Lloguer material: 2€ dia (corda, grigri, arnés i cintes)

  * Els membres de SAME Sants tenen inclòs a la quota el material (cordes, cintes exprés, Grigri, etc..), els que no ho siguin de han de portar el seu material per escalar o llogar-lo.

  Per més informació: rocodrom@uecsants.cat   

  2019 04 08 12.04.46   2019 04 08 12.05.17  2019 04 08 12.06.14

  Sala de boulder interior  Nombre d'articles:
  1
 • Escola Muntanya

  Que és un Centre Reconegut?

          samelogo

  Per unificar els nivells de formació la FEEC i l'ECAM han creat la figura dels Centres Reconeguts.

  Aquests tenen com a objectiu la formació d'esportistes en l'àmbit dels esports de muntanya amb la màxima qualitat d'ensenyament.

  Els centres impartiran una formació estandarditzada, això vol dir que ensenyaran exactament els mateixos continguts dins dels nivells de les especialitats esportives.

   

  Qui som?

  L'escola de la UEC de Sants està formada per membres de la SAME que porten anys fent cursos de les diferents especialitats. Tots ells tenen la titulació necessària per impartir aquests cursos. La nostra escola és una de les que hi ha actualment repartides per tot Catalunya i reconeguda per la FEEC.

   

  Que fem?

  Els cursos que l'escola ofereix són els següents:

      Rocòdrom

  rocodrom1

  Tècniques bàsiques per escalar en un rocòdrom.

  Tots els dilluns amb un mínim de dues persones. Més informació a l'apartat aquí

   

  A més organitzem monogràfics especifics de diverses especialitats a mida i sense data concreta.

  Si esteu interessats en participar en algun curs o monogràfic i voleu més informació contacteu a same@uecsants.cat

    Alpinisme                                                    

  alpinisme                                                                            

    Nivell 1 i 2.                                                      

    Escalada en roca1      

  escalada en roca 1

  Vies d'un llarg equipades.

   Escalada en roca 2    

  escalada en roca 2

  Vies de més d'un llarg equipades.

   

  Nombre d'articles:
  20
 • Contacte
  Nombre d'articles:
  1
 • Legal
  Nombre d'articles:
  3
 • Muntanya
  Nombre d'articles:
  3