Uncategorised

Petjades i Rodes 2017.

pir.jpg

 

15 Octubre: Costa Brava (Baix Empordà)


Tamariu, sa Perica, Cala Pedrosa, Salt de Romaboira, Sant Sebastià, Llafranc, Calella de Palafrugell.

3 h. 10 min.

 

12 Novembre: Bellmunt (Osona)


Coll de Vidrà, Creu de Fus, Grau del Pitró, Coll de Hi-era-de-massa, Bellmunt, Coma de Canemàs, Coll dels Degotalls, Tosca dels Degotalls, Salt del Molí, Molí Nou, Creu de l’Arç, Vidrà.

4 h.

 

17 Desembre: Matagalls (Osona – La Selva)


Collada de Bordiol, Font dels Pastors, Font de l’Atlàntida, Corral de la Vila, Coll de Joan, Font dels Llops, Coll de Sabènia de Baix, Coll de Sabènia de Dalt, Font dels Mosquits, Pla de Barral, Collada Fosca, Coll Pregon, Collet de l’Home Mort, Matagalls i tornada.

4 h. 10 min.

MatíMecres

Proposta que pretenem fer sortides matinals urbanes i mixtes (ciutat i muntanya) aprofitant la ciutat de Barcelona i el seu entorn privilegiat.
Ho farem caminant de forma tranquil·la, gaudint del paisatge, dels parcs, dels edificis etc. i farem salut a pesar de ser un espai contaminat. Caminar sempre és bo i la nostra ciutat te illes verdes i silencioses encara que sembli impossible.
Ens adonarem que tenim molts racons poc coneguts o que el tràfec quotidià els manté ocults.

 

MatíMecres Calendari 2018

 

17 de gener

Ruta Fòrum – Poble Nou (Litoral 1).- L4 Poble Nou, Bilbao, Jardins de Simone de Beauvoir, plaça Juli González, Platja de la Mar Bella, Pg. Marítim de la Mar Bella, Platja de Llevant, Parc del Camp de la Bota, Parc dels Auditoris, Plaça del Fòrum, Pont del Fòrum, Parc de la Pau, Port del Fòrum, Plaça Ernest Lluch, Plaça Leonardo Da Vinci, Parc de Diagonal Mar, pg. Taulat, Llull, av. Diagonal, Bac de Roda, Parc Central del Poble Nou, Plaça de Can Felipa, Marià Aguiló, L4 Poble Nou.

9 Kms.           T10/1             Urbana

 

21 de febrer

Collserola sud.-  L3 Zona Universitària, Parc de Cervantes, Plaça Mireia, Bellsoleig, Poblat Ibèric de la Penya del Moro, La Salut de St. Feliu, St. Feliu de Llobregat, Estació de Rodalies.

10 Kms.          T-10/1               Mixta

 

21 de març

Ruta 275 anys d’historia (Litoral 2).- L4 Ciutadella Vila Olímpica, Ramon Trias Fargas, Parc de les Cascades, Plaça dels Voluntaris, Av. Litoral, Pg. Marítim de la Nova Icària, Pg. Marítim de Bogatell, Parc de la Mar Bella, Rambla del Poble Nou, Pere IV, Av. Diagonal, Parc Central del Poble Nou, Andrade, Jardins del Clot de la Mel, Espronceda, Rambla Guipúscoa, Bac de Roda, Pont de Bac de Roda, Clot, Plaça de les Glòries, Av. Meridiana, Pujades, Parc de la Ciutadella, Pg. Circumval·lació, Av. Icària, L4 Ciutadella Vila Olímpica.

10,5 Kms.       T10/1              Urbana

 

16 de maig

Sant Ramon Nonat.- Estació FGC de Sant Boi, Torres i Bages, Carles Martí i Vila, Eusebi Güell, Carretera de St. Climent, Camí de St. Ramon, Font de Golves, St. Ramon Nonat, Pont Anell Verd, l’Estret de Roques, Lilàs, Av. Can Carreras, Benviure, Eusebi Güell, Carles Martí i Vila, Torres i Bages, Estació FGC de Sant Boi.

11 Kms.         T-10/3                Mixta

 

20 de juny

Els nostres veïns de l’Hospitalet.- L5 Collblanc, Carretera de Collblanc, Torre Barrina, Travessera de Collblanc, Plaça Porta de l’Hospitalet, Travessera de Collblanc, Parc de la Granota, Ramon Solanic, Plaça Mare de Déu del Pilar, Isabel La Catòlica, Primavera, Renclusa, Subur, Esmaragda, Parc de les Planes, Av. Can Serra, Parc de les Carpes, Parc de Can Buixeres, Av. Josep Tarradellas, Parc de Can Creixells, Av. Josep Tarradellas, Rosalia de Castro, Av. Carrilet, Ciutat de la Justícia, Gran Via de l’Hospitalet, Plaça Ildefons Cerdà, Av. Carrilet , Gran Via, Moianès, Jardins Celestine Vigneaux, Passatge Solsona, Constitució, Almeria, Plaça de la Farga, Rossend Arús, Plaça Ibèria, Plaça Bonet i Muixí, Olzinelles, Plaça de Sants.

9,5 Kms.         T-10/1             Urbana

 

Muntanya en família

 

La Mola de Sant Llorenç del Munt

12 d’octubre de 2016.

 

Sortida: 8.00 hores, (tornada prevista a les 18.00 hores)

Mitjà de transport: Autobús

Itinerari en Autobús:

Barcelona - Coll d’Estenalles

La Torra de l’Àngel - Barcelona

Ruta a peu:

Coll d’Estenalles – Coll d’Eres – Carena del Pagès – La Mola de St. Llorens del Munt (on dinarem) – Can Robert – La Torra de l’Àngel

Temps: Aprox., 4 hores.

Desnivell positiu: 400 metres

Dificultat: Baixa: Tot el recorregut és per sender. Apte per infants de 6 anys.

 

Descripció:

Excursió clàssica pensada per famílies amb nens de 6 any o més que tinguin una mica d’experiència en caminades per baixa muntanya.

 

Cal portar:

Esmorzar i dinar. Aigua, mínim un litre per persona.

 

Preu, únic per persona: 10,- €

Més informació a: Unió Excursionista de Catalunya de Sants

               c/ Jocs Florals, 51-53    08014 Barcelona

               Tel.: 93 332 54 94 (dilluns, dimarts, dijous i divendres de 19 a 22 h.

               uecsants@uecsants.cat

               

L’organització es reserva el dret a anul·lar aquesta sortida si no hi ha un mínim d’inscrits, o si les previsions meteorològiques són clarament desfavorables.