MatíMecres

El riu Besòs i el Camí de l’Aigua

 61396483_2307469802905355_6815387116134989824_n.jpg

El riu Besòs i el Camí de l'Aigua
19 de juny
11 Km. Mixtes
3,30 h.
Des de Sant Andreu de Palomar baixarem al riu Besòs per seguir part del Camí de l'Aigua, primer seguint el riu i després el rec Comtal, que portava aigua a Barcelona des de Montcada ja al segle X. Passarem per la Casa de l'Aigua on es bombava aigua freàtica en èpoques de sequera. Tornarem pel bonic pont de Sarajevo fins a la plaça Orfila per veure la monumental església de Sant Andreu.

Llegeix més...

De la Vall d’Hebron a Gràcia

foto.jpg

Dia 20 Gener, 8 matì plaça de Sants.

Tornarem a Horta des del peu de Collserola, a la Vall d'Hebron. Veurem antigues finques senyorials, però també construccions modernes, com el Velòdrom o els túnels de la Rovira. Passejarem per camins antics que anaven de la ciutat al poble d'Horta i visitarem carrers on sembla que el temps no hi ha passat. Acabarem a Gràcia, veient una de les torres d'indians més original de Barcelona.

Llegeix més...

Els nostres veïns de L’Hospitalet.

P1000572.JPG

Dia 20 Juny. 8,30h plaça Sants.

MatíMecres de juny

Sants és un barri "fronterer" al sud de la ciutat de Barcelona. Al seu voltant, la ciutat de L'Hospitalet, es fusiona amb l'única i fina línia de separació que representa la Riera Blanca. Tot i això, el nucli històric de L'Hospitalet queda lluny i el que tenim al costat són barris dels anys 60/70 del segle passat en ple bum de la construcció i que han estat molt massificats. Sempre seguint el fil de la Barcelona del 92, l'Àrea Metropolitana també se'n va beneficiar i va esponjar espais industrials molt deteriorats i finques rústiques convertint-los en jardins i creant pulmons verds enmig dels grans blocs de pisos dormitori. Seguirem doncs, aquests espais fins, pràcticament, el cor de L'Hospitalet i tornarem a Sants trepitjant més verd del que ens podem imaginar.

Llegeix més...

Pàgina 1 de 4