mod_breadcrumbs_adv

Notícies

Presentació VIII Caminada Sants Montserrat


La U.E.C de Sants organitza el 13 de Maig i 14 de Maig de 2017 la VIII Caminada Sants – Montserrat, i té per objectiu fer el recorregut que separa la plaça de Sants de Barcelona, amb la plaça del Monestir de Montserrat, per camins de muntanya.
És oberta a tothom, especialment a tota la gent del barri de Sants i afiliat a la Federació d'Entitats Excursionista de Catalunya, i d'altres Federacions adherides a la U.I.A.A. o amb conveni de reciprocitat amb la F.E.E.C. Puntuable pel Circuit Català de Caminades de Resistència-2017 de la Federació d'entitats Excursionistes de Catalunya.

 

AQUÍ TROBARÀS TOTA LA INFORMACIÓ DE LA SANTS MONTSERRAT

Powered by Wikiloc

 

 

 

 

targeto sm17

Llegeix més...

Circuit Català Caminades de Resistència

Es crea el nou Circuit Català de Caminades de Resistència

Nou Circuit Català de Caminades de Resistència 2017 (CCCR).

Aquest circuit substituirà a la fins ara Copa Catalana de Caminades de Resistència i comptarà amb un calendari que començarà el 5 de març a la “4a marxa del Setge de Cardona” (CE Cardona), tindrà un total de vint-i-dues caminades i es tancarà el 5 de novembre a la “23a marxa del Garraf” (UM Eramprunyà).

La VIII Sants Montserrat en formarà part i es celebrarà el 13 i 14 de maig .

 

 

VII Caminada Sants Montserrat

La U.E.C de Sants organitza el 7 de Maig i 8 de Maig de 2016 la VII Caminada Sants – Montserrat, i té per objectiu fer el recorregut que separa la plaça de Sants de Barcelona, amb la plaça del Monestir de Montserrat, per camins de muntanya.

És oberta a tothom, especialment a tota la gent del barri de Sants i afiliat a la Federació d’Entitats Excursionista de Catalunya, i d’altres Federacions adherides a la U.I.A.A. o amb conveni de reciprocitat amb la F.E.E.C. Puntuable per la XIX Copa Catalana de Caminades de Resistència de la F.E.E.C.

targeto sm16 web 1

Llegeix més...

Presentació VI Caminada Sants-Montserrat

La U.E.C de Sants organitza el 16 de Maig i 17 de Maig de 2015 la 6ª Caminada Sants – Montserrat, i té per objectiu fer el recorregut que separa la plaça de Sants de Barcelona, amb la plaça del Monestir de Montserrat, per camins de muntanya.

És oberta a tothom, especialment a tota la gent del barri de Sants i afiliat a la Federació d’Entitats Excursionista de Catalunya, i d’altres Federacions adherides a la U.I.A.A. o amb conveni de reciprocitat amb la F.E.E.C.

targeto sm15 copia

Llegeix més...

II Caminada Sants Montserrat

El passat 15 de juny, la II Caminada Sants - Montserrat va ser premiada amb el guardó al Millor Event Esportiu de 2011 dins del marc de la VIII Festa de l’Esport Sants – Montjuïc.

festadelesportsants3radio-25

 

Llegeix més...