mod_breadcrumbs_adv

Rocòdrom

La nostra entitat té un rocòdrom situat al pati interior on podràs trobar vies de placa i desplom fins a 9 metres d'alçada.

També tenim un la sala de boulder interior amb plafó que es desploma fins 50º d'inclinació amb matalassos i diferents inclinacions de desplom.

Rocodrom_nou005    Rocodrom_nou001

Horari rocòdrom: Dilluns a dijous de 19 a 22 hores. Divendres només boulder interior. 
Horari boulder interior amb clau: De 9 a 23 hores (menys hores activitat escalada infantil, dimarts, dimecres i dijous de 17,30 a 18,30 hores).
Utilització:

  • Per utilitzar el rocòdrom és imprescindible estar federat o tenir assegurança que cobreixi l'activitat d'escalada. En cas de no tenir nosaltres podem tramitar-la.
  • Menors d'edat hauran de presentar un permís patern.
  • Per utilitzar el rocòdrom hi ha que tenir els coneixements mínims i ser autònom. Les persones que no compleixin aquest requisit podran fer un curset de rocòdrom

Preus:

  • Membres de SAME Sants: Inclòs a la quota.
  • Soci UEC: 2€
  • Altres entitats: 4€
  • Bono 10 dies: 25€
  • Assegurança 1 mes: 15€

* Els membres de SAME Sants tenen inclòs a la quota el material (cordes, cintes exprés, Grigri, etc..), els que no ho siguin de han de portar el seu material per escalar.

Per més informació: rocodrom@uecsants.cat   

Boulder int   

Sala de boulder interior.Boulder interior

Plafo boulder interior

El nostre boulder interior és pot utilitzar moltes més hores que les que està oberta l'entitat, l'horari d'utilització del plafó interior de boulder s'ha ampliat més enllà del horari de l'entitat. Per tots els socis de UEC de Sants i ara també per socis de qualsevol UEC. La manera d'accedir serà mitjançant una clau elèctronica.

Horaris:

Horari obertura UEC, dilluns, dimarts, dijous i divendres de 19 a 22 hores.

Horari ampliat amb clau, de dilluns a divendres de 9 a 19 i de 22 a 23 hores.

Els dimarts, dimecres i dijous, els mesos que hi hagi activitat de nens (17,30 a 18,30), no es podrà fer ús del plafó.

La clau que dóna accés al boulder fora d'horari de l'entitat serà gratuïta per tots els socis de l'UEC de Sants i que siguin membres de la SAME.

Llegeix més...